Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Отримати довідку про доходи можна через Електронний кабінет платника податків, - стверджують в Єланецькій ДПІ 

опубліковано 25 березня 2024 о 13:53

Щоденно у Єланецькій ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області інформують платників про переваги користування Електронним кабінетом платника податків (далі – Електронний кабінет) та проводять тренінги щодо користування даним сервісом ДПС.

Під час таких зустрічей фахівці інспекції роз’яснюють, що платник податків в закладці «ЕК для громадян» приватної частини Електронного кабінету може самостійно в меню «Запит про суми виплачених доходів» надіслати до Центральної бази даних «Запит щодо отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про джерела/суми нарахованого доходу,нарахованого (перерахованого) податку та військового збору» станом на потрібну дату та за потрібний період. Через декілька хвилин в меню «Вхідні/вихідні документи» приватної частини Електронного кабінету надходять «Відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про джерела/суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору». 

Податківці нагадують, що робота в приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь - якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.