Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Центральної ДПІ надають платникам консультації у застосуванні «Е-кабінету» 

опубліковано 03 квітня 2024 о 09:41

Платники податків, які звертаються до Центру обслуговування платників Центральної ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області, отримують якісне сервісне обслуговування, оскільки це є однією із основних функцій податкової служби.

З платниками проводиться роз’яснювальна робота та надається практична допомога щодо подання звітності в електронній формі засобами електронного зв’язку, зокрема, за допомогою Електронного кабінету платника податків.     

Головна державна інспекторка відділу податкових сервісів та звітності Центральної ДПІ Юлія Степанець під час спілкування роз’яснює платникам, що для формування та надсилання звітності в електронній формі платник може скористатися «Е-кабінетом» за посиланням: https://cabinet.tax.gov.ua.

Крім того, відвідувачів ЦОП Центральної ДПІ знайомлять з мобільним застосунком «Моя податкова», за допомогою якого можливо в режимі реального часу дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, подати податкову звітність, сплатити податки до бюджету.  

Окремо платникам нагадують, що триває деклараційна кампанія - 2024. Громадяни, які впродовж минулого року отримували доходи, з яких при їх нарахуванні чи виплаті податок не утримувався, зобов’язані задекларувати такі доходи до 01 травня 2024 року.