Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про подання декларацій ФОП та громадянами в режимі онлайн, - роз’яснили податківці Снігурівщини

опубліковано 04 квітня 2024 о 14:32

Користування електронними сервісами Державної податкової служби України - це безоплатно, зручно і доступно.

На черговій зустрічі з платниками податків фахівці Снігурівської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області розповіли про користування електронними сервісами - Електронним кабінетом платника податків та мобільним застосунком «Моя податкова».

Головний державний інспектор ДПІ Андрій Дмитренко покроково зупинився на реєстрації платників податків в Електронному кабінеті платника податків при наявності КЕП (кваліфікованого електронного підпису, який громадяни можуть отримати у будь якого надавача довірчих послуг).

Головна державна інспекторка ДПІ Світлана Кириченко нагадала присутнім про подання податкової звітності, податкових декларацій фізичними особами - підприємцями 3 групи, що перебувають на спрощеній системі оподаткування, за перший квартал 2024 року.

Також з платниками податків обговорили питання подання в режимі онлайн декларацій про майновий стан і доходи. 

Для присутніх податківці провели практикум з користування Електронним кабінетом платника податків, окремо зупинившись на поданні податкових декларацій. 

Крім того, розповіли про переваги користування електронними сервісами та роз’яснили, що з більш детальною інформацією щодо електронних сервісів ДПС України можна ознайомитися на  вебпорталі ДПС України за посиланням http://tax.gov.ua.