Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Братській ДПІ обговорили питання подання звітності в електронному вигляді 

опубліковано 05 квітня 2024 о 11:29

Фахівці Братської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області систематично проводять тренінги та практикуми для платників податків з питань подання звітності через Електронний кабінет платника податків (далі – Електронний кабінет).

Головна державна інспекторка ДПІ Наталія Уржуховська провела практикум для громадян щодо користування Електронним кабінетом. Фахівчиня надала роз’яснення, а також продемонструвала на практиці, як саме проходить процес подання декларації про майновий стан і доходи до податкових органів, за допомогою яких програм формується, підписується та відправляється податкова звітність, а також надала  практичну допомогу у поданні податкової декларації про майновий стан і доходи за допомогою Електронного кабінету.  

В інспекції наголосили, що єдина вимога для електронного спілкування з органами ДПС – це наявність кваліфікованого електронного підпису, який кожен бажаючий може отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів.

Крім того, платникам нагадали  про терміни сплати податку, надали реквізити рахунків та розповіли, як правильно заповнювати реквізити при сплаті податкових платежів, а також роз’яснили можливості безкоштовного застосунку «Моя податкова».