Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Южноукраїнська ДПІ: Про декларування доходів громадян та електронні сервіси ДПС йшлося на зустрічі з органами влади

опубліковано 08 квітня 2024 о 14:13

У приміщенні міської ради м. Южноукраїнська відбулась зустріч з представниками органів влади, у якій взяла участь начальниця Южноукраїнської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Світлана Шеремет.

Податківиця повідомила присутнім, що з 01 січня 2024 року розпочалася кампанія декларування доходів, отриманих упродовж 2023 року. Граничний термін для платників, які зобов’язані подавати таку декларацію, - до 01 травня 2024 року. 

Зазначила, що декларацію про майновий стан і доходи можна подати в електронному вигляді через Електронний кабінет платника податків (cabinet.tax.gov.ua) у розділі «ЕК для громадян» – «Податкова декларація про майновий стан і доходи (F0100214)». Скористатись зазначеним сервісом зможуть особи, які ідентифіковані за особистим ключем, виданим кваліфікованим надавачем електронних довірчих послуг.

Також Світлана Шеремет поінформувала учасників зустрічі про мобільний застосунок «Моя податкова», який може бути завантажений на телефони, як на платформі Android, так i  iOS. 

Податківиця звернула увагу, що «Моя податкова» - простий i зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби громадянами, а також сплати податків з використанням запропонованих платіжних систем. Мобільний застосунок доповнюватиметься новими можливостями відповідно до потреб платників податків.