Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Державна реєстрація суб’єкта господарювання - ключовий меседж зустрічі податківців Братської ДПІ з адміністраціями ринків

опубліковано 12 квітня 2024 о 13:09

За ініціативи начальниці Братської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Людмили Власенко відбулась нарада в Братській селищній раді, у якій взяла участь заступниця голови Братської селищної ради Наталія Беньковська та представники адміністрацій місцевих ринків. 

Під час зустрічі обговорили питання державної реєстрації суб’єкта господарювання, використання офіційних трудових відносин з найманими працівниками та фіскалізацію розрахунків шляхом застосування РРО та ПРРО.

Представників ринків поінформовано, що кожна особа, яка займається господарською діяльністю з метою отримання прибутку, зобов’язана зареєструватися як фізична особа - підприємець та дотримуватись норм чинного законодавства. 

На зустрічі проаналізовано додаткові джерела наповнення дохідної частини бюджету громади. Учасники заходу домовилися активізувати співпрацю у напрямку скорочення наявної податкової заборгованості з місцевих податків та зборів, як додаткового резерву наповнення бюджету. 

Крім того, Людмила Власенко проконсультувала присутніх щодо використання мобільного застосунку «Моя податкова» та Електронного кабінету платника податків.