Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наповнення місцевого бюджету - спільне завдання органів місцевого самоврядування та Доманівської ДПІ

опубліковано 12 квітня 2024 о 13:14

Днями відбулося чергове засідання робочої групи з наповнення місцевого бюджету Доманівської селищної ради під головуванням заступниці голови Олександри Сохань. У заході прийняла участь начальниця Доманівської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Галина Кузмінчук. 

У ході зустрічі обговорювалися питання проведення заходів з розширення бази оподаткування та наповнення місцевого бюджету.

Галина Кузмінчук детально розповіла про стан нарахування та сплати майнових податків та мінімального податкового зобов’язання за минулий рік, про дієві заходи щодо скорочення податкового боргу, зупинилася на питанні проведення своєчасної та у повному обсязі звірки між власниками земельних ділянок, нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки, та контролюючим органом з метою своєчасного формування та вручення податкових повідомлень-рішень з майнових податків та мінімального податкового зобов’язання у 2024 році.

Фахівчиня також акцентувала увагу присутніх на проведенні кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2023 році, використанні електронних податкових сервісів – «Електронний кабінет платника податків», «Моя податкова», Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу «ЗІР», а також легалізації заробітної плати та найманої праці.