Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Адміністративні послуги, надані Кривоозерською ДПІ, обговорили на зустрічі з органами влади 

опубліковано 12 квітня 2024 о 13:16

У Кривоозерській селищній раді під головуванням голови Кривоозерської селищної ради Павла Бузінського відбулася робоча нарада з керівниками правоохоронних та контролюючих органів. 

У нараді прийняла участь головна державна інспекторка Кривоозерської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Наталія Галайда, яка відзвітувала про результати роботи Кривоозерської ДПІ в частині надання адміністративних послуг у першому кварталі 2024 року. 

Зокрема, фахівчиня наголосила, що упродовж січня – березня 2024 року 1002 платника податків звернулися до податкової інспекції за отриманням адмінпослуг, з них 219 – отримали послуги в електронному вигляді.

Найчастіше платники податків користувалися електронними сервісами при отриманні витягу платника єдиного податку – 75, послуги з реєстрації, внесення змін в реєстрі платників єдиного податку - 77, послуги з реєстрації РРО, КОРО, РК – 66 тощо.

Наталія Галайда підкреслила, що в частині наданих адміністративних послуг, найбільшу питому вагу займає послуга з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з ДРФО – платників податків – 447 та видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платника податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 330. 

У ході робочої наради фахівчиня повідомила, що протягом першого кварталу 2024 року надійшло 320 заяв громадян на звірку щодо сплати майнових податків (плата за землю, податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки).

Учасники зустрічі обговорили нагальні питання та формати подальшої співпраці.