Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг - щоденна робота фахівців Доманівської ДПІ

опубліковано 16 квітня 2024 о 10:23

Щоденно фахівці Доманівської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області працюють над якісним та оперативним наданням адміністративних послуг відвідувачам державної податкової інспекції. Так, у першому кварталі 2024 року платникам надано 662 адміністративні послуги, з яких 144 – в електронній формі.

Як стверджують податківці, найчастіше громадяни та платники податків звертаються за отриманням картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. Таких звернень надійшло 305. Також велику частку в наданих адміністративних послугах, зокрема 206 звернень, займає видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про джерела та суми нарахованого доходу, нарахованого податку та військового збору. 

З початку року опрацьовано 98 звернень про підтвердження статусу податкового резидента України, реєстрацію платника єдиного податку, отримання витягу платника єдиного податку, внесення змін до відомостей, що містяться у реєстрі платників єдиного податку та відмови від застосування спрощеної системи оподаткування.

За три місяці поточного року проведено звірку з 351 платником майнових податків (земельний податок та податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки).