Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустрічі з представниками громад проводяться на постійній основі у Вознесенській ДПІ

опубліковано 22 квітня 2024 о 15:38

Начальниця Вознесенської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Наталія Манжелей та начальниця Вознесенського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Миколаївcькій області Валентина Пузик постійно проводять зустрічі з головами територіальних громад Вознесенського району.

Під час чергової зустрічі з головою Прибужанівської ОТГ Олександром Тараненко обговорено питання наповнення місцевих бюджетів за рахунок сплати податку з нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки, та земельного податку або орендної плати, а також сплати мінімального податкового зобов’язання (далі – МПЗ).

Поряд з цим, розглянуто заходи, направлені на якісне відпрацювання платників, які є власниками, орендарями, користувачами земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь, щодо сплати МПЗ .

Крім того, на зустрічі обговорено питання декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році. В інспекції нагадали, що податкова декларація про майновий стан і доходи подається платниками податків за місцем своєї податкової адреси до 01 травня 2024 року.