Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Баштанщини щодня допомагають платникам, консультуючи з різних питань податкового законодавства

опубліковано 23 квітня 2024 о 14:55

На черговій зустрічі з платниками податків фахівчиня Баштанської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Наталя Фоміна детально роз’яснила алгоритм дій платника для подання через Електронний кабінет платника податків (далі – Електронний кабінет) заяв за формами № 1ДР та № 5ДР.

Податківиця розповіла про кроки, які необхідно виконати для подання через меню «ЕК для громадян» Електронного кабінету облікової картки фізичної особи - платника податків за формою № 1ДР та заяви про внесення змін до ДРФО за формою № 5ДР. Наталя Фоміна зазначила, що увійти до Електронного кабінету можна за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua

Крім того, у податковій інспекції допомогли платникам податків завантажити мобільний застосунок «Моя податкова» та наглядно продемонстрували його функціонал. За допомогою даного сервісу можна в режимі реального часу провести звірку щодо платежів до бюджету, дізнатись про наявність чи відсутність податкового боргу, сплатити податки до бюджету та подати декларацію про майновий стан і доходи (податкова знижка).