Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання якісних адміністративних послуг -пріоритетний напрямок роботи Снігурівської ДПІ

опубліковано 08 травня 2024 о 10:25

У квітні 2024 року до Снігурівської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області для отримання адміністративних послуг та консультацій з питань податкового законодавства  звернулося 375 фізичних та юридичних осіб.

  Найбільше платники зверталися за наданням послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України (у вигляді книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків. Нею скористалися 240 громадян.  

Не менш популярною є послуга з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про джерела та суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору. За отриманням зазначеної послуги звернулося 105 громадян.  

Окрім цього, зареєстровано 9 РРО/ПРРО, 20 книг обліку та розрахункових книжок. Також здійснено реєстрацію платником єдиного податку, видачу витягів про реєстрацію, внесення змін до відомостей 36 особам.

З метою роз’яснень норм та змін чинного податкового законодавства податківці проводять семінари в місцях здійснення господарської діяльності підприємцями. За робочий тиждень працівниками ДПІ до подачі звітності в електронному вигляді було залучено 14 платників податків, в тому 4 юридичні особи.

Для зручності платників на інформаційних стендах в податковій інспекції розміщено тематичну друковану продукцію, зразки заповнення декларацій, звітів та заяв.

Фахівці Снігурівської ДПІ щоденно надають консультації та практичну допомогу з питань формування звітності та роботи сервісу «Електронний кабінет платника податків», а також інших сервісів.