Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В пріоритеті податківців Снігурівщини - якісні сервісні послуги для платників

опубліковано 28 травня 2024 о 14:51

Розвиток якісних сервісних послуг для платників та покращення адміністрування податків завжди в пріоритеті податківців Снігурівщини.

У Снігурівській ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області на постійній основі проводяться зустрічі з платниками податків.

На черговій зустрічі фахівці інспекції роз’яснили вимоги законодавства щодо подання декларації про майновий стан і доходи за 2023 рік в частині отримання податкової знижки. 

Зазначено, що згідно з декларацією, яку було подано до 01 травня 2024 року, суми податку на доходи фізичних осіб та військового збору, визначені в декларації, необхідно сплатити до 01 серпня цього року, а право на податкову знижку можна реалізувати до 31 грудня 2024 року.

Податківці також наголосили на необхідності здійснення розрахункових операцій із застосуванням РРО/ПРРО; обов’язковості офіційного працевлаштування та заробітної плати; погашенні податкового боргу з майнових податків, МПЗ тощо.

Фахівці ДПІ вкотре нагадали платникам про переваги спілкування з податковими органами в електронному форматі, зокрема за допомогою сервісу ДПС «Електронний кабінет платника податків» та мобільного застосунку «Моя податкова».