Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Баштанській ДПІ щодня консультують платників податків щодо норм податкового законодавства

опубліковано 30 травня 2024 о 11:22

Фахівці Баштанської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області проводять практикуми для платників податків з питань користування електронними сервісами ДПС.

Податківці акцентують увагу, що використання електронних сервісів ДПС має багато переваг. Це економія часу і коштів на придбання бланків звітних документів, уникнення черг під час подання звітності, перевірку звітності на наявність арифметичних помилок, оновлення версій документів звітності, конфіденційність інформації та оперативність обробки отриманої інформації та найголовніше в умовах війни – це безпека платників.

На черговій зустрічі розглядали питання щодо подання податкової декларації фізичною особою - підприємцем – платником єдиного податку у випадку припинення діяльності. Роз’яснення надала фахівчиня податкової інспекції Наталя Фоміна.

Податківиця детально роз’яснила алгоритм дій підприємця щодо закриття діяльності та наочно показала особливості заповнення звітності в Електронному кабінеті платника податків. Крім того, розповіла платникам про зручність користування мобільним застосунком «Моя податкова».