Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Центральна ДПІ: Про інформаційні можливості вебпорталу ДПС!

опубліковано 05 червня 2024 о 15:13

У Центральній ДПІ Головного управління ДПС у Миколаївській області відбувся тренінг щодо можливостей та функцій вебпорталу ДПС за участі керівниці податкової інспекції Лариси Сілочі та провідних фахівців інспекції. Зокрема під час заходу обговорено можливості вебпорталу ДПС, які містять корисну інформацію з податкової тематики.

Мета тренінгу – отримати навички заповнення податкової звітності та розуміння оптимальних механізмів сплати.

У ході спілкування розглянуто:

підрозділ «Податок на додану вартість» - матеріал «До уваги громадських організацій!»;

підрозділ «Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» та «Плата за землю» - матеріал «До уваги юридичних осіб – платників плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки!»;

підрозділи «Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», «Плата за землю», «Екологічний податок»  та «Єдиний податок» - матеріал «Постанова КМ України від 30.04.2024 № 485 «Про внесення змін до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 6 грудня 2022 р. № 1364».

Акцентовано увагу, що розділ «Онлайн-навчання» на вебпорталі ДПС доповнюється новими підрозділами відповідно до потреб платників податків, а інформація викладена у відео-, презентаційних та текстових матеріалах – постійно оновлюється та доповнюється.