Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Березнегуватської ДПІ продовжують інформаційні зустрічі з підприємцями регіону

опубліковано 13 червня 2024 о 15:57

Фахівці Березнегуватської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області під час проведення чергової зустрічі з платниками податків наголосили на обов’язковому застосуванні РРО/ПРРО платниками, правильності заповнення платіжних документів, недопущенні наявності податкового боргу тощо.

Податківці нагадали про обов’язковість фіскалізації готівкових операцій усіма суб’єктами господарювання, окрім спрощенців І групи оподаткування. Окремо роз’яснили алгоритм встановлення ПРРО. Дане програмне забезпечення можна отримати у податковій службі безкоштовно. 

Також поінформували про запровадження спрощеної форми фіскального чеку для реалізації певних видів товару – таке нововведення запроваджено з метою полегшення для підприємців обліку торгівлі.

Під час зустрічі податківці звернули увагу роботодавців на необхідність дотримуватись вимог трудового законодавства, належно укладати трудові договори з найманими працівниками та виплачувати заробітну плату не нижчу мінімального розміру.

Разом з тим, податківці розповіли про електронні сервіси ДПС. Сучасні електронні сервіси ДПС такі, як Електронний кабінет платника податків та застосунок «Моя податкова» дозволяють оперативно отримати усю необхідну податкову інформацію, довідки та консультації, а також подавати податкову та іншу звітність безпечно, без особистих візитів до податкової інспекції, що під час щоденних повітряних тривог є дуже важливим.