Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Арбузинській ДПІ продовжується роз'яснювальна робота з питань застосування РРО/ПРРО

опубліковано 20 червня 2024 о 14:18

Податківці Арбузинської ДПІ ГУ ДПС продовжують роз’яснювальну роботу щодо встановлення суб’єктами господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій формі при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО). 

Так, фахівцями інспекції надано практичну допомогу з встановлення програмного забезпечення до реєстратора розрахункових операцій приватним підприємцям, які розпочали власну справу, та проведено консультування з подальшого використання ПРРО.

Фахівці ДПІ наголосили, що для проведення розрахункових операцій через ПРРО підприємці можуть обрати WEB-версію безкоштовного програмного забезпечення ДПС «Програмний реєстратор розрахункових операцій ПРРО (WEB-ВЕРСІЯ) ДПС України». Авторизація користувачів виконується за допомогою сертифікатів електронних підписів та/або печаток, що використовуються суб’єктами господарювання для ПРРО, на підставі поданих в електронній формі повідомлень про надання інформації щодо кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів, які застосовуються в ПРРО.