Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання застосування РРО/ПРРО розглядались на зустрічі з підприємцями

опубліковано 01 липня 2024 о 16:29

Комісією з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення у Южноукраїнській міській територіальній громаді за участі представника Южноукраїнської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївської Оксани Юркевич здійснено рейд до місць здійснення суб’єктами господарювання своєї діяльності. 

Мета зустрічі - проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань застосування реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій та легалізації трудових відносин і заробітної плати.

У ході заходу підприємцям роз’яснено вимоги порядку проведення розрахункових операцій при здійснення продажу товарів (для тих, хто потенційно має застосовувати реєстратори розрахункових операцій/програмні реєстратори розрахункових операцій), а також вказано на заповнення окремих обов’язкових реквізитів фіскального чеку. 

Особлива увага під час спілкування з підприємцями приділялась питанням легалізації трудових відносин і заробітної плати найманих працівників. 

Також платникам повідомлено, що на вебпорталі ДПС функціонує розділ «Онлайн-навчання», в якому зібрано корисну для платників інформацію щодо оподаткування.