Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Єланецька ДПІ: Зустрічі з платниками податків тривають

опубліковано 15 липня 2024 о 11:39

В Єланецькій ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області продовжуються зустрічі з платниками податків в рамках проведення інформаційно - роз”яснювальної кампанії щодо популяризації користування Електронним кабінетом платника податків, нарахування земельного податку та мінімального податкового зобов”зання. 

Під час зустрічей фахівці ДПІ інформують відвідувачів щодо особливостей  нарахування та сплати земельного податку та мінімального податкового зобов”зання платником податку - власником земельної ділянки, орендарем та користувачем земельної ділянки на інших умовах.

Податківці наголошують, що у разі, якщо відомості про земельну ділянку відсутні в базах даних інформаційних систем центрального органу виконавчої влади, нарахування податку фізичним особам здійснюється на підставі поданих платником правовстановлюючих документів на земельну ділянку до контролюючого орган. Крім цього, увагу платників зосереджено на можливості скористатись електронними сервісами від ДПС - «Електронний кабінет платника податків» та застосунок «Моя податкова». Маючи кваліфікований електронний підпис платники податків можуть без відвідування податкового органу отримувати різні адміністративні послуги та переглянути всі сформовані  податкові повідомлення - рішення, сплату податків та наявність чи відсутність заборгованості з податків та зборів.