Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В ГУ ДПС у Миколаївській області відбулася церемонія нагородження учасників Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців

опубліковано 04 жовтня 2019 о 14:03

Сьогодні, 04 жовтня 2019 року, у Головному управлінні ДПС у Миколаївській області відбулася церемонія нагородження учасників Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців.

З 23 по 28 вересня 2019 року у м. Ужгороді відбулися фінальні змагання ХХІ Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців.

У змаганнях взяла участь збірна команди Миколаївської області, до складу якої увійшли представники від ГУ ДПС у Миколаївській області, а саме Дмитро Скляров, Антон Цимбал, Павло Майстренко та Аліна Молодецька.

Державні службовці змагалися у п’яти видах спорту – шахах, шашках, настільному тенісі, футзалі, волейболі.

У результаті захоплюючої боротьби та завдяки спільним старанням і зусиллям збірна команди державних службовців Миколаївської області зайняла 3 місце в загальнокомандному заліку:

1 місце серед чоловіків та 1 загальнокомандне місце з шахів;

1 місце серед чоловіків та 3 загальнокомандне місце з настільного тенісу;

2 місце з футзалу.

В.о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Дмитро Прокоф’єв та голова Миколаївської обласної рада професійної спілки працівників органів ДФС Ольга Григор’єва привітали та нагородили працівників ГУ ДПС у Миколаївській області Подяками за активну життєву позицію, участь у фізкультурно-масовій роботі, бронзову перемогу у складі команди державних службовців Миколаївської області у фінальних змаганнях ХХІ Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців.

«Участь у таких заходах сприяє формуванню вольових та моральних якостей людини, становленню і вдосконаленню її особистості, популяризації здорового способу життя, формуванню гуманістичних цінностей, створенню умов для всебічного гармонійного розвитку людини, формуванню патріотичних почуттів у громадян та позитивного іміджу податкової служби Миколаївщини і держави в цілому», - зазначив Дмитро Прокоф’єв.