Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В ГУ ДПС у Миколаївській області відбулося засідання Миколаївської обласної рада професійної спілки працівників органів ДФС

опубліковано 04 жовтня 2019 о 15:55

Сьогодні, 04 жовтня 2019 року, у Головному управлінні ДПС у Миколаївській області відбулося чергове засідання Миколаївської обласної Ради професійної спілки працівників органів ДФС.

У засідання взяли участь в.о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Дмитро Прокоф’єв, Голова Миколаївської обласної Ради професійної спілки працівників органів ДФС Ольга Григор’єва, керівники структурних підрозділів ГУ ДПС у Миколаївській області та голови первинних профспілкових організацій працівників ОДФС Миколаївської області.

Голова обласної Ради професійної спілки працівників органів Державної фіскальної служби Ольга Григор’єва у своєму виступі звітувала про проведену профспілкою роботу у 2019 році, направлену на соціальний захист членів профспілки, роботу профспілкових організацій у період реорганізації, проведення культурно-масових та спортивних заходів, оздоровлення працівників органів ДФС у Миколаївській області та членів їх сімей.

Учасники заходу позитивно оцінили роботу Миколаївської обласної Ради профспілки у 2019році.

Кращі активісти профспілкової роботи нагороджені Почесними грамотами Всеукраїнської профспілки працівників органів ДФС.

Ольга Григор’єва подякувала присутнім за сумлінну працю та побажала нових досягнень і звершень.