Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС Миколаївщини виявлено чергові факти шахрайства

опубліковано 20 лютого 2020 о 16:39

Головне управління ДПС у Миколаївській області вже неодноразово повідомляло платникам податків, що на території області діють шахраї, які  нібито від імені посадових осіб ДПС Миколаївщини звертаються до суб’єктів господарювання з проханням переведення коштів для вирішення «проблемних питань».

Нещодавно, до трьох суб’єктів господарювання Очаківщини з мобільного телефону за номером 0997364737 зателефонував невідомий, який представився податковим інспектором. Аферист повідомив платникам податків, що у м. Очакові заплановано проведення перевірки податківцями з Києва. З метою уникнення перевірки, шахрай запропонував суб’єктам господарювання зателефонувати начальнику Очаківського управління ГУ ДПС у Миколаївській області Віталію Бітуну, за телефоном 0950682480. Звертаємо увагу, що зазначений номер не належить начальнику Очаківського управління ГУ ДПС у Миколаївській області Віталію Бітуну.

Головне управління ДПС у Миколаївській області, вкотре наголошує, що працівники податкової служби Миколаївщини при виконанні функціональних повноважень чітко дотримуються вимог чинного законодавства України, не звертаються до суб’єктів господарювання з подібними «вимогами» і «пропозиціями» та діють, виключно, у правовому полі.

Громадяни, будьте пильними та обачними, уважно перевіряйте інформацію та не дозволяйте аферистам вводити себе в оману. Про подібні випадки  негайно повідомляйте відділ з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Миколаївській області, за телефоном 50-19-13, 50-19-17 на електронну пошту скриньку, за адресою mk.anticor@tax.gov.ua, або особисто, за адресою: м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6. Також, про подібні випадки шахрайства повідомляйте Головне управління Національної поліції в Миколаївській області за телефоном:102.