Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Результати ДПС Миколаївщини у першому кварталі 2020 року: до бюджету забезпечено понад 3,4 мільярда гривень

опубліковано 03 квітня 2020 о 11:26

У Головному управлінні ДПС у Миколаївській області повідомили про позитивну динаміку надходжень податків і зборів до бюджетів усіх рівнів.

У січні-березні 2020 року від платників податків Миколаївщини надійшло до бюджету понад 3,4 млрд грн податкових платежів. Якщо порівнювати з відповідним періодом минулого року, то це на 680 млн грн, або на 24,4 відс. більше.

До державного бюджету надійшло майже 1,8 млрд грн, що перевищує показник відповідного періоду минулого року на 448,2 млн грн, або на 33,2 відсотка.

У розпорядження місцевих громад Миколаївщини надійшло 1,6 млрд грн, що у порівнянні з січнем-березнем 2019 року на 231,7 млн грн або на 16,2 відс. більше.

Як зазначили у відомстві, серед пріоритетів роботи податкової служби Миколаївщини є надання сучасних сервісних послуг, створення комфортних умов для представників бізнесу у регіоні, поліпшення взаємодії податкової служби і платників податків. Всі ці чинники, в цілому, надають можливість сумлінному бізнесу працювати комфортно, отримувати прозорі доходи і сумлінно сплачувати податки.

Головне управління ДПС у Миколаївській області сподівається на сумлінність та відповідальність суб’єктів господарювання щодо виконання своїх податкових зобов’язань.