Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дмитро Прокоф’єв: «Головне завдання ДПС Миколаївщини – ефективне адміністрування податків, а також надання якісних та зручних послуг платникам»

опубліковано 29 вересня 2020 о 15:27

Про особливості роботи Головного управління ДПС у Миколаївській області під час пандемії Соvid-19, переваги подання звітності в електронному вигляді, функціонування «Електронного кабінету» розповів в. о. начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Дмитро Прокоф’єв у програмі «Добрий вечір» на ТРК «НІС-ТВ»

Також, Дмитро Прокоф’єв проінформував про новації у податковому законодавстві запроваджені Законом України від 16 січня 2020 року №466-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві».

Під час розмови, окремо обговорено питання реорганізації Головного управління ДПС у Миколаївській області.

«Бути відвертими та відкритими наш основний принцип. Адже створення позитивного іміджу залежить не тільки від того, що робить ГУ ДПС у Миколаївській області, а а й від того наскільки зрозуміло ми це доводимо до кожного громадянина та платника. Нам є до чого прагнути особливо у часи реформувань, коли суспільство не лише вимагає змін, але й бажає розуміти їх суть» - зазначив Дмитро Прокоф’єв.

Переглянути інтерв’ю  можна за  посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=vJl3eOr9Lw0&t=123s