Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Викривати корупціонерів стало безпечно!

опубліковано 19 жовтня 2020 о 08:55

Головне управління ДПС у Миколаївській області нагадує, що віднедавна законами визначено правовий статус викривачів, встановлено їх права, гарантії та механізмів захисту таких осіб та прирівняних до них осіб.

Відтак, вони перебувають під захистом держави – таке право у них виникає одразу після повідомлення про можливі факти корупції.

Повідомлення про корупцію може бути здійснено як працівниками податкової служби, так і представниками бізнесу, без зазначення авторства, тобто анонімно з використанням будь-якого каналу зв’язку.

Таке анонімне повідомлення про порушення законодавства підлягатиме безперечному розгляду, якщо наведена в ньому інформація стосуватиметься конкретної особи та міститиме фактичні дані, які можуть бути перевірені.

Викривач не несе юридичної відповідальності за повідомлення про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, поширення зазначеної у повідомленні інформації, незважаючи на можливе порушення таким повідомленням своїх службових, цивільних, трудових чи інших обов’язків або зобов’язань.

Повідомити про факти можливих корупційних правопорушень або правопорушень, пов’язаних з корупцією, можливо такими способами:

54001, м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6;

mk.antikor@tax.gov.ua; mk.chief.anticor@tax.gov.ua

(0512) 50-19-13

Шановні громадяни, доводимо до Вашого відома, що інформація, яка повідомляється викривачами вважається конфіденційною. Відомості про викривача не підлягають розголошенню