Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З Міжнародним жіночим Днем 8 Березня привітали жінок у Головному управлінні ДПС у Миколаївській області

опубліковано 05 березня 2021 о 13:10

У Головному управлінні ДПС у Миколаївській області відбулися урочистості з нагоди свята весни любові та краси - Міжнародного жіночого Дня 8 Березня.

У великому залі в. о. начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Дмитро Прокоф’єв привітав прекрасну половину колективу зі святом весни чарівності і жіночності з Міжнародним жіночим Днем 8 Березня та побажав натхнення у нелегкій праці, миру, добра, злагоди, жіночого щастя, любові, радості та сімейного затишку.

Дмитро Прокоф’єв вручив кращим жінкам-працівникам податкової служби Миколаївщини почесними подяками ДПС України, Миколаївської облдержадміністрації та Миколаївської міської ради за активну життєву позицію, сумлінну працю та з нагоди Міжнародного жіночого Дня 8 березня.

До привітань приєдналася голова обласної ради професійної спілки працівників органів ДПС Ольга Григор’єва, яка побажала всім присутнім жінкам оптимізму, достатку, здійснення всіх мрій та сподівань.

Після завершення урочистої частини святковий та весняний настрій жінкам створили артисти Миколаївського художнього академічного російського театру.