Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкові шахраї на Миколаївщині: чергові випадки виявлено на Вознесенщині

опубліковано 10 березня 2021 о 15:56

Головне управління ДПС у Миколаївській області раніше вже повідомляло  суб’єктам господарювання про те, що на території області значно збільшилися випадки шахрайства з боку невідомих осіб, які  ніби то від імені керівництва ДПС Миколаївщини звертаються телефоном до підприємців з проханням переведення грошових коштів на спеціально відкритий для цього рахунок в банку для вирішення «проблемних питань».

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Дмитро Прокоф’єв, днями такі шахраї з’явилися на території Вознесенського району. «Вони телефонують суб’єктам господарювання від мого імені та вимагають перерахувати кошти у розмірі 5 тис. гривень. Дзвінки надходять з мобільних телефонів за номерами: 0667059615 та 0990665178», - проінформував Дмитро Прокоф’єв.

«Ми ще раз просимо суб’єктів господарювання, не піддавайтеся на провокаційні вимоги шахраїв, будьте уважними, перевіряйте інформацію та негайно повідомляйте про телефонних аферистів до відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Миколаївській області, за телефонами: 50-19-13, 50-19-17, на електронні адреси: mk.anticor@tax.gov.ua, mk.chief.anticor@tax.gov.ua, або особисто, за адресою: м.  Миколаїв, вул. Лягіна, 6. Крім того, про подібні випадки шахрайства повідомте Головне управління Національної поліції в Миколаївській області за телефоном 102. Вкотре повідомляємо, що працівники ДПС Миколаївщини при виконанні функціональних повноважень чітко дотримуються вимог чинного законодавства України і не звертаються до платників податків з подібними «вимогами», - зазначив Дмитро Прокоф’єв.