Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Миколаєві податківці виявили факт незаконної реалізації дизельного палива

опубліковано 23 березня 2021 о 10:50

Головним управлінням ДПС у Миколаївській області вживаються дієві заходи щодо детінізації ринку підакцизних товарів.

Так, фахівцями управління податкового аудиту ГУ ДПС у Миколаївській області спільно з працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Миколаївській області проведено контрольно-перевірочні заходи стосовно незаконної «АЗС»,  розташованої на території одного з підприємств по вулиці Маршала Василевського. Вказана «АЗС» здійснювала незаконну реалізацію дизельного палива сумнівного походження з ємкості розміщеної на причепі.

У ході перевірки встановлено факти відсутності у суб’єкта господарювання ліцензії на право роздрібної торгівлі паливом та підакцизний товар без документів.

До суб’єкта господарювання будуть застосовані штрафні санкції, дизельне паливо у кількості 1000 л, емкість на причепі та паливно – роздавальну колонку вилучено відповідно до чинного законодавства.

Нагадуємо, що згідно із нормами податкового законодавства України, суб’єкти підприємництва, які здійснюють роздрібну торгівлю паливом, зобов’язані отримати відповідну ліцензію та мати реєстратор розрахункових операцій.

Суб’єкти господарювання, які здійснюють діяльність на території  Миколаївської області, можуть отримати ліцензії на право торгівлі паливом у Центрах обслуговування платників, або в управлінні  контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Миколаївській області за адресою: м. Миколаїв, вул. Нікольська, 47.

Звертаємося з проханням до небайдужих громадян, у разі, якщо вам стануть відомі факти здійснення господарської діяльності без застосування касових апаратів, нелегального продажу паливно – мастильних матеріалів, повідомляйте Головне управління ДПС у Миколаївській області у формі звернення на адресу: м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6, або на електрону поштову скриньку: mk.zvernennya@tax.gov.ua