Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ольга Купчишина: «Практика – це перша сходинка до професіоналізму»

опубліковано 31 травня 2021 о 12:38

Сьогодні, в Центральній ДПІ Головного управління ДПС у Миколаївській області відбулась зустріч студентів ІV курсу спеціальності «Менеджмент» ЧНУ ім. Петра Могили та ІІІ курсу спеціальності «Облік і оподаткування» Миколаївського державного коледжу економіки та харчових технологій, які проходять виробничу практику в установі, з в.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Ольгою Купчишиною.

Під час зустрічі Ольга Купчишина зауважила, що органи державної податкової служби завжди приділяли особливу увагу вихованню молоді не лише як сумлінних платників податків, а й майбутніх податківців. «Практика – це перша сходинка до професіоналізму. Ми зацікавлені у створенні ефективної команди фахівців та формуванні нового покоління державних службовців».

Майбутні фахівці мали змогу ознайомитись з історією реформування органів державної податкової служби, інформацією про структуру податкових органів, значущість податкових надходжень до бюджетів країни, пріоритетні напрямки у взаєминах з платниками податків, важливість дотримання податківцями норм чинного законодавства у сфері протидії та запобігання корупції.

У рамках проведення заходу Ольга Купчишина ознайомила студентів з порядком отримання податкової знижки за навчання для тих категорій, які навчаються на платній основі, а також запропонувала доєднатись до офіційної сторінки Головного управління ДПС у Миколаївській області у мережі Facebook для отримання корисної інформації про діяльність служби.  

Студенти поділилися позитивними враженнями від заходу та висловили бажання розпочати кар’єру в органах державної податкової служби після закінчення ВНЗ.