Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У ДПС Миколаївщини привітали з професійним святом державних реєстраторів

опубліковано 01 липня 2021 о 14:20

Щороку 1 липня в Україні відзначають День державного реєстратора. Це професійне свято символізує надзвичайно важливу роль державних реєстраторів у правовому регулюванні господарської діяльності.

Сьогодні до привітань приєдналась і податкова служба Миколаївщини. В. о. заступника начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Вікторія Кваша привітала з професійним святом начальника відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців управління державної реєстрації департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради – державного реєстратора Олену Рогову.

Від імені колективу ГУ ДПС у Миколаївській області Олені Роговій вручено Подяку за високий професіоналізм, сумлінну працю, активне сприяння у вирішенні питань, що стосуються податкової політики.

Вікторія Кваша наголосила, що підтримка взаємодії між податківцями та державними реєстраторами має велике значення для створення рівних конкурентних умов для ведення бізнесу суб’єктами господарювання Миколаївщини та забезпечення контролю за їх законною діяльністю.

Наприкінці зустрічі Віторія Кваша побажала колективу державних реєстраторів Миколаївщини на чолі з директором департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради Владиславом Бєланом вдалих реєстраційних дій, привітних заявників та відсутності оскаржень прийнятих рішень. «Нехай кожен день вашого життя буде щасливим та радісним, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку!», – зазначила Вікторія Кваша.