Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ольга Купчишина: «Проходження виробничої практики у податковій службі Миколаївщини – важливий крок до майбутнього професіоналізму»

опубліковано 05 липня 2021 о 08:53

Робота з молодими поколінням спрямована на довгострокову перспективу та є важливим напрямом роботи Головного управління ДПС у Миколаївській області. Адже її наслідком має стати поповнення рядів податкової служби області новим кадровим потенціалом: молодими спеціалістам, які мають неупереджений погляд, здатні впроваджувати новаторські ідеї та сумлінно виконувати посадові обов’язки.

Так, нещодавно до ДПС у Миколаївській області завітали студенти Миколаївського національного аграрного університету, які виявили бажання пройти виробничу практику у податковій службі.

Безпосередньо перед початком практики студенти зустрілись з в .о.  заступника начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Ольгою Купчишиною, яка зазначила, що податкова служба Миколаївщини завжди приділяє особливу увагу комунікаціям з молоддю. «Сьогодні ми відчуваємо потребу у спілкуванні із студентами і як із майбутніми платниками податків, так і, можливо, як з майбутніми фахівцями ДПС Миколаївщини. Проходження практики студентами вищих навчальних закладів є невід’ємною частиною освітнього процесу. Під час практичної підготовки студенти отримують професійні знання високого рівня, уміння і навички, які стануть їм в нагоді у майбутній професійній діяльності», – переконана Ольга Купчишина.

Слід зазначити, що студенти проходитимуть практику у наступних структурних підрозділах ГУ ДПС у Миколаївській області: організаційно-розпорядчому управлінні, управлінні контролю за підакцизними товарами та управлінні супроводження судових справ, Центральній та Інгульській ДПІ.  

Програма практики передбачає ознайомлення студентів з майбутньою професією, характером, змістом та умовами організації роботи Служби. При цьому студенти дотримуються правил внутрішнього розпорядку, трудової дисципліни, охорони праці та техніки безпеки.

Після проходження практики студенти надають звіти щодо виконання індивідуального плану та установлених ВНЗ програма практики.