Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вікторія Кваша взяла участь в онлайн вебінарі щодо вирішення проблемних питань ведення бізнесу

опубліковано 07 липня 2021 о 16:15

У рамках реалізації Стратегії комплаєнсу, яка впроваджується в ДПС, Державна податкова служба України прагне поглибити взаємну співпрацю з Асоціацією платників податків України. Саме тому ДПС України спільно з АППУ запроваджено щоквартальне проведення онлайн вебінарів з проблемних питань ведення бізнесу.

Перший вебінар проведено 7 липня на он лайн платформі ZOOM. Головне управління ДПС у Миколаївській області у заході представляла в. о. заступника начальника Вікторія Кваша.

Під час вебінару обговорено питання щодо: оподаткування, віднесення підприємств до категорії ризикових, зупинки/відмови у реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування, скасування Таблиці даних платника податків, відшкодування ПДВ, проведення контрольно-перевірочних заходів та некоректної роботи інформаційних ресурсів. Також, обговорено пропозиції щодо роботи ДПС та зауваження щодо діючих нормативно-правових актів.

Як зазначила Вікторія Кваша, проведення подібних заходів – важливий крок для налагодження якісно нових відносин між платниками та податковою службою. «ДПС і АППУ спільно працюють над створенням сприятливих умов для ведення господарської діяльності, адже успішний та прибутковий бізнес – це запорука стабільної та процвітаючої економіки», – впевнена Вікторія Кваша.