Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні платники податків!

опубліковано 07 березня 2023 о 11:16

Снігурівська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Миколаївській області відновила свою роботу та надає відповідні адміністративні послуги. 

Процедура надання адміністративних послуг не змінилася. Податкова інспекція працює з 8 год. 30 хв. до 17 год. 00 хв. (обідня перерва з 12 год. 00 хв. до 12 год. 30 хв.) у робочі дні за адресою: м. Снігурівка, вул. Центральна, 173. Також можна звернутися за номерами телефонів: 0963861237, 0968325065.

«Наразі податківці Снігурівщини працюють у штатному режимі, надають сервісні послуги громадянам та платникам регіону, а також не залишаються осторонь інших проблем краю. До прикладу, нещодавно до району за підтримки благодійних організацій завітали колеги – податківці з Львівської області. Разом допомагали з видачею продуктових наборів та засобів гігієни для жителів сіл Павлівка і Тамарине», – зазначила керівниця Снігурівської державної податкової інспекції Наталія Дребот.

Звертаємо увагу, що сервісне обслуговування, зокрема, надання адміністративних послуг, виконання інших функцій сервісного обслуговування здійснюється органами ДПС незалежно від місця обліку платника податків в умовах дії правового режиму воєнного стану.