Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Участь керівництва в урочистостях з нагоди заснування Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського

опубліковано 02 жовтня 2023 о 14:25

Співпраця податкової служби Миколаївщини з навчальними закладами регіону є ефективним механізмом виховання у молоді податкової культури та формування у майбутньому відповідальних та сумлінних платників податків України.

Спільні заходи податківців і представників навчальних закладів проводяться на постійній основі, що сприяє налагодженню ефективної комунікації.

Так, заступниця начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Ольга Купчишина взяла участь в урочистому заході з нагоди відзначення 110-ї річниці з дня заснування Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського та 105-ї річниці від дня народження Василя Сухомлинського.

Ольга Купчишина від імені керівництва та працівників ДПС Миколаївщини привітала колектив університету та вручила Подяки за активну участь у вихованні податкової культури молоді, плідну співпрацю та професійну підготовку майбутніх податківців. 

Посадовиця побажала університету успіхів, процвітання та перспективних студентів.

У свою чергу ректор Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського Валерій Будак подякував за відзначення роботи навчального закладу та вручив податківиці пам’ятну монету університету.