Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Профспілка податкової служби Миколаївщини підбила підсумки роботи 

опубліковано 15 грудня 2023 о 13:28

Миколаївська обласна організація Всеукраїнської професійної спілки працівників органів ДПС стала центром принципового і відвертого обговорення всіх найважливіших питань колективу податківців Миколаївщини, захисту та підтримки їх соціальних інтересів і прав. 

На засіданні підбито підсумки діяльності організації у поточному році та визначено плани на наступний рік. Голова спілки Ольга Григор’єва розповіла про роботу організації у період воєнного стану, вирішення питань у сфері оплати праці та доступного іпотечного кредитування для відновлення втраченого житла, оздоровлення членів профспілки, а також нагадала про Всеукраїнський конкурс «Податківець майбутнього». 

Слід зазначити, що профспілка активно долучається до усіх заходів, які проводить податкова служба, а налагоджена взаємодія дозволяє отримати необхідну підтримку у всіх важливих питаннях. Ефективна робота профспілки сприяє згуртованості колективу, його розвитку та підтримці. Вона надає можливість для працівників отримати допомогу у складних життєвих ситуаціях та загалом відчути впевненість у захищеності їх професійних інтересів та соціальних прав. 

Злагоджена взаємодія профспілки та ДПС Миколаївщини – ефективний інструмент продуктивної праці та досягнення високих результатів діяльності податкової служби, що сприяє формуванню позитивного іміджу служби в цілому.

Колектив податківців області висловлює вдячність членам профспілки та особисто Ользі Григор’євій за підтримку і захист прав співробітників податкової служби, чуйність та професійність.