Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мрії здійснюються. Святкові подарунки від податківців отримали діти Широколанівської школи-інтернату

опубліковано 22 грудня 2023 о 14:07

Новорічно-різдвяні свята завжди асоціюються у дітей з казкою, дивами, подарунками. Особливо чекають на них вихованці дитячих будинків та шкіл-інтернатів, котрі волею долі позбавлені батьківської опіки. Адже у такі дні, як правило, діти мають можливість поласувати солодощами, порадіти гарним подарункам, презентованим їм спонсорами та представниками організацій-шефів. 

Поділитися теплом своєї душі з дітьми, створити затишок, побачити в оченятах вогник добра, надії і віри – це справжнє диво, - впевнені у Головному управлінні ДПС у Миколаївській області. 

Вже не один рік податківці переймаються долею вихованців Широколанівської школи-інтернату. Як уже повідомлялося, у цьому році, щоб подарувати малечі частинку тепла та гарного настрою до новорічних та різдвяних свят податківці підготували для вихованців Широколанівської школи-інтернату гарні подарунки, а для дітей, які не мають батьків та тимчасово перебувають у відповідному навчальному закладі Первомайщини, - індивідуальні подарунки з врахуванням потреб кожної дитини. Наразі ці дітки вже отримали свої подаруночки. Бачити щасливі та усміхнені обличчя дітей – неймовірна радість та найкраща подяка, а також усвідомлення того, що ми стали частинкою їхнього святкового настрою. Якщо вірити у дива – вони стають реальними. Тож не переставайте мріяти та вірити у казку,  а ми - дорослі, в свою чергу, будемо робити все можливе, щоб ваше життя було щасливим та безхмарним, - впевнена добра Фея в особі заступниці начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Ольги Купчишиної. У свою чергу вихованці інтернату подарували гостям виготовлені власноручно витвори мистецтва – обереги, вироби з дерева, тканини тощо.

Наша головна мета - захистити таких діток, дати їм батьківське тепло, якого вони позбавлені. Зробити так, щоб спогади про дитинство зігрівали їх душу й серце. Ми щасливі, що вони мають шанс на щасливе дитинство, оточені турботою і теплом. Ми отримуємо дуже багато позитивних емоцій і радості від спілкування з цими дітьми. Неймовірно скільки в них сил і енергії, а ще щирості і бажання зробити світ кращим. Ми обов’язково допомагатимемо цим дітям й надалі, - зазначив в. о. начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Роман Корнєв. 

Бажаємо усім дітям вірити в щасливе майбутнє, бути добрими та здоровими, жити в мирній країні під мирним небом!