Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча нарада щодо наповнення бюджетів у квітні 2023 року

опубліковано 21 квітня 2023 о 09:39

З метою забезпечення виконання показників доходів зі збору платежів до бюджетів, доведених Державною податковою службою України на квітень 2023 року, в податковій службі Миколаївщини відбулася робоча нарада, у якій взяли участь заступник начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Ольга Купчишина, начальник управління економічного аналізу ГУ ДПС у Миколаївській області Анна Ободова та начальник управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Миколаївській області Галина Боненко.

Серед основних питань, що були розглянуті у ході наради, очікувані надходження до бюджетів усіх рівнів у квітні 2023 року, ризики невиконання доведених показників та резерви щодо залучення додаткових надходжень до скарбниць, а також проведення кампанії декларування доходів громадянами у 2023 році.

Галина Боненко доповіла про результати проведення декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році, та очікувані надходження задекларованих сум до бюджетів. Звернула увагу, що з метою залучення громадян до кампанії декларування – 2023 фахівцями податкової служби на постійній основі проводяться роз’яснювальні та консультаційні заходи.

Підсумовуючи результати наради, Ольга Купчишина наголосила на необхідності вжиття відповідних заходів задля забезпечення виконання у повному обсязі доведених показників доходів у квітні 2023 року.