Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги декларантів! Триває кампанія декларування доходів – 2023 

опубліковано 24 квітня 2023 о 09:39

Головне управління ДПС у Миколаївській області нагадує, що до завершення кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році, залишилося 8 днів.

Подати декларацію можна за місцем своєї податкової адреси: 

особисто або уповноваженою на це особою; 

надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення (таке відправлення платник податку зобов’язаний здійснити не пізніше ніж за п’ять днів до закінчення граничного строку подання податкової декларації); 

засобами електронного зв’язку.

Для зручності платників та спрощення процедури декларування доходів громадянами, на офіційному вебпорталі ДПС в Електронному кабінеті у розділі «ЕК для громадян» працює електронний сервіс «Декларація про майновий стан і доходи». Електронний кабінет – це найбільш популярний, захищений та безпечний електронний сервіс податкової служби. Для подання звітів в електронному вигляді, перш за все, необхідно отримати електронний цифровий підпис для авторизації в сервісі. За допомогою цього сервісу можна заповнити декларацію та надіслати її до контролюючого органу в електронному вигляді з копіями первинних документів, у тому числі, для використання права на податкову знижку. 

Шановні громадяни! Не відкладайте подання декларації на останні дні деклараційної кампанії, виконайте свій конституційний обов’язок вчасно.