Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В смт Казанка посадовці розповіли роботодавцям про необхідність дотримання трудового законодавства

опубліковано 22 липня 2021 о 16:19

Наразі легалізація зайнятості населення та доходів перебуває на особливому контролі органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування. 20 липня 2021 року в.о. начальника Казанківської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Світлана Дзюбас спільно з провідним юрисконсультом Казанківської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості Вікторією Вербовою здійснили інспектування роботодавців щодо дотримання вимог законодавства про працю.

Під час заходу посадовці інформували найманих працівників про їх законодавчо визначені права, гарантії щодо соціального захисту, а роботодавців – про неприпустимість використання найманої робочої сили без належного оформлення трудових відносин, виплату заробітної плати не менше встановленого законодавством рівня та відповідальність за порушення норм трудового й податкового законодавства.

Казанківська ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області закликає роботодавців і громадян легалізувати найману працю та відмовитись від виплати й отримання доходів у «конвертах».