Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кривоозерські податківці наголосили на необхідності своєчасної сплати податків

опубліковано 23 липня 2021 о 10:34

Днями у Кривоозерській селищній раді відбулось засідання комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, в якому взяла участь в.о начальника Кривоозерської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Наталія Галайда.

На комісії були присутні також сільськогосподарські товаровиробники, фізичні особи-підприємці, підприємства та організації громади.

Наталія Галайда детально проінформувала присутніх про необхідність своєчасної сплати податкових зобов’язань, єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування, порядок погашення податкової заборгованості, внесення до податкової застави, продаж майна, що перебуває в податковій заставі, розстрочення грошових зобов’язань платників податків тощо.

Податківець відзначила, що більшість представників бізнесу проявляють громадську свідомість і своєчасно вносять належні платежі до бюджету, а не створюють податковий борг.

Організація подібних заходів представниками органів місцевого самоврядування та податківцями проводиться на постійній основі і сприяє створенню належних умов для ведення бізнесу, наповнення бюджетів та налагодженню конструктивної комунікації з платниками податків.