Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Начальник Березнегуватської ДПІ зустрівся з головою спілки підприємців місцевої ОТГ

опубліковано 17 вересня 2021 о 13:49

Начальник Березнегуватської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Віталій Резніченко 17 вересня 2021 року провів робочу зустріч з головою спілки підприємців Березнегуватської ОТГ Миколою Зубачем.

На зустрічі обговорювалось питання запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування відповідно до Закону України від 15.06.2021 № 1539-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

Податківцем роз’яснена мета запровадження «податкової амністії», обговорені цілі та переваг в отриманні можливості використовувати задекларовані кошти та майно у майбутньому. Миколі Зубачу надані тематичні листівки, ознайомлено з тематичною рубрикою на сайті ДПС України для отримання актуальних новин щодо одноразового декларування.

Віталій Резніченко акцентував увагу голови спілки підприємців платників податків на тому, що звітування про активи, з яких ще не були сплачені податки – є правом платників, а не їх обов’язком.