Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Березанські податківці зустрілись зі старостою села Красне

опубліковано 25 листопада 2021 о 12:37

Березанські податківці в рамках співпраці з органами місцевого самоврядування сьогодні провели робочу зустріч з старостою села Красне Валерієм Поліщуком. Начальник Березанської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Олександр Фойна запропонував для обговорення питання, оперативне вирішення якого сприятиме збільшенню дохідної частини бюджету села, а саме погашення населенням боргів зі сплати місцевих податків та зборів.

Крім того, традиційно податківець розповів про одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів. Зокрема, нагадав, які гарантії бере на себе держава стосовно декларантів, хто може брати участь в одноразовому декларуванні, які активи можна декларувати, за якими ставками вони оподатковуватимуться та терміни сплати одноразового збору.

Не менш важливе питання, підняте податківцем – роз’яснення можливостей використання електронних сервісів ДПС не лише платниками податків, а й старостами та працівниками громад, використання єдиного рахунку для спати податків та зборів, необхідність своєчасного повідомлення контролюючих органів про зміну особистих даних для актуалізації ДРФО.