Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Інгульській ДПІ інформують про переваги електронних сервісів

опубліковано 03 грудня 2021 о 11:55

З метою популяризації Електронного кабінету серед платників податків начальником Інгульської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Кас’яновою Тетяною та заступником начальника відділу електронних сервісів Брадик Анною з платниками податків проведено навчальний тренінг по використанню Електронного кабінету.

Податківці  зазначили, що впровадження дистанційного спілкування шляхом надання громадянам сервісів та адміністративних послуг у режимі онлайн – це вимоги сьогодення. Також проінформували присутніх про найбільш популярний, надійно захищений, персоналізований та зручний у користуванні електронний сервіс ДПС – Електронний кабінет, який надає платнику податків можливість реалізувати свої обов’язки та права у сфері оподаткування у режимі онлайн, суттєво зменшити витрати на адміністрування податків і зробити інформацію щодо кожного платника податків доступною та прозорою.

Тетяна Кас’янова зазначила, що на сьогодні вже близько 3,2 млн користувачів Електронного кабінету мають можливість використовувати понад 100 сервісів, які постійно оновлюються та удосконалюються із урахуванням змін законодавства.

Фахівцями податкової інспекції проведено практичне навчання з питання використання Електронного кабінету, надано вичерпні відповіді на поставлені питання.

На завершення наголошено, що використання електронних сервісів не лише економить час платника, унеможливлює допущення арифметичних помилок під час подання звітності, а й є безпечним та сучасним способом спілкування с податковою службою.