Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про необхідність погашення заборгованості та кампанію декларування-2022 йшлося під час засідання у Березнегуватській селищній раді

опубліковано 22 лютого 2022 о 15:04

На минулому тижні  у Березнегуватській селищній раді відбулося засідання комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів до місцевого бюджету.

На засіданні були присутні: селищний голова, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальник Березнегуватської ДПІ ГУ ДПС в Миколаївській області, керівники структурних підрозділів ради та спеціалісти відділів.

На засідання комісії було запрошено платників, які мають значну податкову заборгованість, у тому числі  13 фізичних осіб та керівника  ф/г «Сокіл». Платники надали пояснення щодо причин виникнення заборгованості, стан розгляду справ в судах по оскарженню податкових зобов’язань, а  ф/г «Сокіл» сплатив до початку роботи комісії  заборгованість в сумі 41756,05 гривень.

В ході засідання комісії проводилось обговорення основних аспектів кампанії з декларування громадянами доходів за 2021 рік, запропоновано інформацію з цього питання розмістити на сайті селищної ради, в газеті «Народна трибуна» та на дошках оголошень старостинських округів.

По завершенню засідання визначено основні завдання та першочергові кроки на найближчий час, які будуть сприяти зміцненню позитивних тенденцій щодо