Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці центру зайнятості та податкової організовують роз'яснювальні зустрічі для майбутніх платників 

опубліковано 24 березня 2023 о 14:26

На базі Первомайського Міжрегіонального центру зайнятості фахівцями  центру зайнятості та Первомайської ДПІ було проведено – семінар-практикум для потенційних підприємців з метою набуття знань чинного законодавства.

Який перший крок необхідно зробити для реєстрації підприємцем, чим відрізняється загальна система оподаткування від спрощеної, як правильно застосовувати норми податкового законодавства, на що потрібно звернути особливу увагу? - в цих та інших питаннях допомагала розібратися безробітним центру зайнятості головний державний інспектор Первомайської ДПІ Світлана Чекрижова.

«Хочу відмітити цілеспрямованість слухачів на діяльність у законному руслі. Бажання дізнатися, як саме вести бізнес правильно свідчить про високу податкову культуру. Ми завжди раді надати допомогу стосовно застосування податкового законодавства. Розвиток малого та середнього бізнесу – один з резервів наповнення місцевих бюджетів, тому проведення таких семінарів і надалі залишається одним із пріоритетних напрямів діяльності податкової інспекції», - прокоментувала Світлана Чекрижова.