Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як користуватися Електронним кабінетом розкажуть у Братській ДПІ

опубліковано 27 квітня 2023 о 13:12

Братською ДПІ Головного управління ДПС у Миколаївській області на постійній основі проводиться роз’яснювальна робота серед платників податків щодо подання звітності засобами телекомунікаційного зв’язку та  надається практична допомога у користуванні Електронним кабінетом.

Так, фахівцем Аллою Мєріковою було проведено практикум для громадян щодо подання декларації про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки за навчання.

У ході заходу надано практичну допомогу платникам щодо створення, підписання та відправлення декларації про майновий стан і доходи через Електронний кабінет. 

Також платникам було роз’яснено, що Електронний кабінет - це найбільш популярний сервіс ДПС, за допомогою якого платник має змогу сплатити податки, подати звітність, заяву та декларацію в режимі онлайн. Завдяки електронним сервісам можна швидко та зручно подати звітність, переглянути нарахування та сплату, сформувати акти звірки з платежів тощо.

Слід зазначити, що фахівцями Братської ДПІ постійно надається практична допомога платникам при подачі звітності, або подачі заяв та інших документів через електронні сервіси ДПС. Детально та покроково надається роз’яснення, як можна швидко та доступно отримати електронний цифровий підпис через додаток Приват-24, або іншими надавачами електронного цифрового підпису та скористатися податковими електронними сервісами.