Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про нові сервіси для платників можна дізнатися в Арбузинській ДПІ

опубліковано 01 травня 2023 о 14:40

В Арбузинській ДПІ Головного управління ДПС у Миколаївській області організовано зустріч з платниками податків з питань запровадження нових сервісів ДПС.

Начальник Арбузинської ДПІ Алла Василенко роз’яснила платникам переваги нових електронних сервісв ДПС - «Онлайн – навчання» та «Калькулятор податку на майно».

За словами податківиці, «Онлайн–навчання» є інструментом підвищення комфортності платників при виконанні податкових зобов’язань та рівня добровільної сплати податків. За допомогою онлайн-навчання можна отримати корисну інформацію з податкової тематики; навички заповнення податкової звітності; розуміння оптимальних механізмів сплати податків. 

Також, керівниця ДПІ зазначила, що Державною податковою службою України розроблено новий сервіс – «Калькулятор податку на майно». Він надає можливість громадянам самостійно здійснювати на вебпорталі ДПС розрахунок сум податку на майно, відмінне від земельної ділянки, та плати за землю з фізичних осіб. 

В інспекції зазначили, що новий сервіс сприятиме підвищенню обізнаності громадян, якості сплати податку на нерухоме майно та землю. 

Головний державний інспектор Арбузинської ДПІ Тетяна Пелипенко надала практичну допомогу платникам податків щодо користування новими сучасними сервісами ДПС - «Калькулятор податку на майно» та «Онлайн – навчання».