Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Баштанській ДПІ проведено тренінг для платників

опубліковано 02 травня 2023 о 10:49

Днями у Баштанській ДПІ Головного управління ДПС у Миколаївській області проведено роз’яснювальний тренінг з платниками щодо переваг електронних сервісів ДПС, зокрема, «Електронного кабінету». Слід зазначити, що така робота проводиться в інспекції на постійній основі.

Головний державний інспектор Баштанської ДПІ Світлана Волкодав наголосила, що використання сервісу «Електронний кабінет» має значні переваги, адже за його допомогою платники мають можливість дистанційної роботи  в режимі онлайн, у тому числі подати та переглянути подану звітність, перевірити стан розрахунків з бюджетом.

Фахівець на практиці продемонструвала як користуватися даним сервісом, призначенням якого є надання платнику податків можливості реалізувати свої обов’язки та права у сфері оподаткування в режимі online. Зауважила, що користуватися Електронним кабінетом можуть не лише юридичні особи та фізичні особи – підприємці, але й будь-яка особа, яка бажає отримувати адміністративні послуги, консультації, здійснювати розрахунки з бюджетом, замовляти та отримувати довідки, звітувати в електронному вигляді, не виходячи з дому.