Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Доманівська ДПІ: До уваги громадян - власників земельних ділянок, земельних часток(паїв) та нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки!

опубліковано 21 вересня 2023 о 10:24

Фахівці Доманівської ДПІ Головного управління ДПС у Миколаївській області постійно інформують громадян – власників земельних ділянок, земельних часток(паїв) та нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки, щодо сплати необхідних податків та законодавчих змін.

На черговій зустрічі з громадянином Доманівщини податківці розповіли про обов’язок зі сплати податку за земельну ділянку, пільги зі сплати земельного податку, терміни сплати відповідних податків та алгоритм дій у випадку виявлення розбіжностей у податковому повідомленні-рішенні.

Також учасника зустрічі поінформовано щодо нарахування та сплати мінімального податкового зобов’язання. Це новий податок, який сплачується відповідно до вимог Податкового кодексу України з 2023 року.

Податківці Доманівщини звертаються до громадян власників земельних ділянок, земельних часток (паїв) та нерухомого майна з проханням вчасно повідомляти контролюючий орган про будь-які зміни щодо кількості земельних ділянок, їх розміру та власності нерухомого майна. 

Доманівська ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області щоденно приймає громадян та проводить звірку щодо нарахування майнових податків.