Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Веселинівські податківці надають практичну допомогу щодо реєстрації ПРРО

опубліковано 29 вересня 2023 о 16:00

Працівники Веселинівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Миколаївській області продовжують надавати інформаційно-роз’яснювальну роботу платникам податків з питань податкового законодавства. 

Платників поінформовано про поновлення відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», про вимоги Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану». 

В разі потреби податківці надають практичну допомогу щодо реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій через електронний сервіс ДПС України «Електронний кабінет платника податків» безпосередньо на пристрій платника з покроковим налаштуванням номенклатури та роботи ПРРО. 

Також, наголошено, що платники податків в будь-який час можуть звірити стан розрахунків з бюджетом, звірити реквізити рахунків, на які необхідно сплатити податкові зобов'язання та здійснити оплату, погасити податковий борг за допомогою сервісу Електронний кабінет (cabinet.tax.gov.ua).